Beste leden, 

De leden van Stappenbelt zijn al jaren gewend te kunnen deelnemen aan de Cycle XL lessen bij Squash Zwolle. Echter, vanaf 1 november is deze locatie voor spinning gesloten en worden een aantal sportieve onderdelen verhuisd naar het nieuwe pand Victorium aan de Boerendanserdijk 47.

Wat verandert er voor jullie:

Vanaf 1 november hebben wij in het nieuwe pand gezamenlijk met Squach Zwolle een spinning zaal kunnen huren, met onze vertrouwde fietsen waar jullie nu ook op fietsen. Voor de leden van Fietsgroep Stappenbelt kunnen wij het volgende aanbieden:

Cycle XL-lessen op de volgende tijden: Maandag- en woensdagavond 20.00-21.15 uur o.l.v. Paul en/ of Ed.

Leden van Stappenbelt kunnen deelnemen onder de volgende voorwaarden:

Informatie over de XL-lessen ( 75 minuten):

Buiten wordt het sneller donker en frisser, wat maar één ding kan betekenen. Het is weer tijd om te gaan spinnen. Deze XL lessen zijn o.a. bedoelt voor de fanatieke fietsers, er wordt gebruik gemaakt van 20 nieuwe Body Bike Connect indoorbikes.

Er wordt gebruik gemaakt van de app “Body Bike Indoor Cycling” en geeft je tijdens de gehele trainingsduur inzicht in de vorderingen die je maakt.Ineens krijg je tijdens het fietsen duidelijke feedback over je hartslag, cadans en kracht. Die gegevens bieden je de mogelijkheid om je training gerichter in te zetten, om je training te baseren op de voor jou juiste balans tussen hartslag, cadans en de kracht die je moet gebruiken om de pedalen rond te krijgen. Je merkt dat het vaak beter werkt om met een hoger beentempo te fietsen, je kunt dan meer vermogen trappen! Je merkt ook dat een juiste ademhaling een belangrijke rol speelt tijdens jouw training.

De app “Body Bike Indoor Cycling” geeft je tijdens de gehele trainingsduur inzicht in de vorderingen die je maakt. Bij de start in de tweede week van oktober 2018 werd er tussen de 50 – 135 watt gemiddeld vermogen gereden gedurende een training van 5 kwartier, inclusief warming-up en cooling-down!

Dus schrijf je in door te mailen naar dagmar@squashzwolle.nl en ervaar hoe het is om nog beter voorbereid te starten aan het seizoen 2022!