Open avond Krachtcentrale i.s.m. Stappenbelt.bike

Beste fietsliefhebber,

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een open avond bij Krachtcentrale in samenwerking met Stappenbelt.bike! Deze avond staat volledig in het teken van het optimaliseren van jouw fietservaring en het verbeteren van je prestaties.

Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint met deze geweldige sport, er is voor ieder wat wils.

Tijdens deze open avond zullen we verschillende interessante onderwerpen behandelen die van invloed zijn op jouw fietservaring. Hier zijn slechts enkele van de hoogtepunten die je kunt verwachten:

Bikefitting: Ontdek hoe een professionele bikefitting kan bijdragen aan een optimale fietspositie en comfort, waardoor blessures worden voorkomen en je prestaties worden geoptimaliseerd.

Cyclecare: Leer alles over het onderhoud en de verzorging van je fiets. Ontdek handige tips en tricks om je fiets in topconditie te houden en geniet van een langere levensduur.

VO2max/inspanningsfysiologie: Ontdek hoe jouw fysiologische kenmerken, zoals je VO2max, invloed hebben op je prestaties en hoe je deze kunt verbeteren door middel van gerichte training.

Voeding: Leer meer over de rol van voeding bij het leveren van optimale prestaties op de fiets. Ontdek welke voedingsstoffen essentieel zijn voor een snel herstel en het behalen van jouw doelen.

Podotherapie: Ontdek hoe podotherapie kan helpen bij het voorkomen en behandelen van fietsgerelateerde blessures, zoals knie- en voetproblemen. Leer meer over de invloed van je voeten op je fietsprestaties.

Trainingsschema’s: Ontvang waardevolle inzichten in het opstellen van effectieve trainingsschema’s die je helpen je doelen te bereiken en je fietsprestaties naar een hoger niveau te tillen.

De open avond vindt plaats op vrijdag 2 juni van 19:00 tot 22:00 bij Krachtcentrale aan de Boerendanserdijk 47 in samenwerking met Stappenbelt.bike. Het belooft een inspirerende en informatieve avond te worden, waar je de kans krijgt om te leren van experts op diverse gebieden van het wielrennen.

 We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere avond vol kennis en inspiratie. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Krachtcentrale & Stappenbelt.bike