Openingsweekend 2021

Vanwege de nog steeds geldende coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om het “seizoen” te openen met de jaarlijkse openingsrit zoals velen van jullie die kennen.

Om als vereniging toch op pad te gaan en vooral niet binnen te blijven zitten hebben we een corona-proof openingsweekend weten te organiseren. Vele leden hebben in klein gezelschap rond Zwolle en ver daarbuiten (tot in Limburg) hun “eigen” openingsrit gereden, in de (nieuwe) Fietsgroep Stappenbelt kleding én, waar dat te vinden was, met een (warm) drankje en en een gebakje zoals we dat ook van onze gebruikelijke openingsrit gewend zijn.

Hieronder een sfeerimpressie van de vele foto’s die we hebben mogen ontvangen met her en der wellicht nog een klein aandachtpuntje v.w.b. het naleven van de 1,5 meter afstand 😬.

Mooi om toch ook op deze manier als fietsgroep te kunnen fietsen… maar laten we toch vooral ook hopen dat we dit snel achter ons kunnen laten en weer mogen en kunnen gaan genieten van de vele mooie clubactiviteiten, in groepsverband.