Openingsweekend

Aankomend weekend staat onze openingsrit alweer op de planning en omdat er nog steeds beperkingen gelden voor het fietsen in groepsverband hebben we er de volgende invulling aangegeven:

  • Fiets zaterdag 6 of zondag 7 maart minimaal 50 kilometer voor racers of minimaal 30 km voor de MTB-er in een richting die jij zelf graag wilt en op welk tijdstip je wilt.
  • Fiets solo of met een fietsmaatje.
  • Doe je Stappenbelt shirt aan. Indien je deze al bezit, dan uiteraard de nieuwe outfit. Aanstaande woensdagmiddag 3 maart van 15 tot 17uur is er extra gelegenheid om je bestelde fietskleding nog voor de openingsrit bij de winkel op te halen.
  • Kom je een coffee to go tegen. Maak er dan gebruik van. Uiteraard neem je ook het gebakje. Ritsel het bonnetje en verzend dit als PDF bestandje naar penningmeester@fietsgroepstappenbelt.nl. Zondagavond heb jij het bedrag weer op je rekening staan.( 1 consumptie en 1 gebakje pp). Zet voor de zekerheid je bankrekeningnummer in de mail. Heb je ook voor je fietsmaatje betaald zet dan de naam van je fietsmaatje erbij.
  • En ben je op vakantie ergens in Nederland laat dit je niet weerhouden. Spring op de fiets rijd je ritje en maak op afstand deel uit van het openingsweekend
  • Als laatste maak je een selfie met het gebakje en koffie (evt fris) en deel deze, samen met eventuele andere foto’s van je rit, in de app (op het forum) of mail deze naar communicatie@fietsgroepstappenbelt.nl en voel je vrij om de foto(s) van een korte sfeerimpressie te voorzien.

Veel fietsplezier
 
Het bestuur