Reminder; wegkapiteins en MTB begeleiders gezocht

Tijdens onze clubactiviteiten zijn de wegkapiteins en MTB begeleiders een belangrijk (hoofd)ingrediënt voor een mooie, veilige en vaak ook verrassende clubrit. We zijn nog steeds op zoek naar (meer) wegkapiteins en MTB begeleiders om er ook voor te kunnen zorgen dat we op elke clubactiviteit en bij elke tempogroep een wegkapitein/ MTB begeleider beschikbaar (kunnen) hebben.

Om onze wegkapiteins en MTB begeleiders voor en tijdens de ritten herkenbaarder te laten zijn faciliteren we vanuit de club een speciaal wegkapitein/ MTB begeleider shirt. Eind volgende week willen we deze shirts gaan bestellen en daarom is het dan ook belangrijk dat we een compleet beeld hebben van alle clubleden die zich tijdens een clubavond in willen (gaan) zetten als wegkapitein of MTB begeleider.

Opgeven kan tot en met 17 juni

Wat verwachten we van jou:

  • Dat je ervoor zorgt dat er samen gefietst wordt. Samen uit samen thuis!
  • Dat er veilig gefietst wordt. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste signalen maar ook aan de geldende verkeersregels.
  • Er een geschikte route gefietst wordt met voldoende ruime fietswegen
  • Dat je mensen uit de groep durft aan te spreken op geldende gedragsregels
  • Tot slot zullen we je dan eens per twee weken inroosteren op de dinsdag-, woensdag- of donderdagavond afhankelijk van jouw voorkeur (MTB of Race)

Meld je via dit formulier aan

LET OP; ben je de afgelopen jaren al actief geweest als wegkapitein of MTB begeleider en wil je weer of nog steeds ingezet gaan worden? Meld je dan ook (opnieuw) aan via dit formulier. Graag ook je maat doorgeven zodat we het super gave begeleiders shirt voor je kunnen bestellen!

Wat staat er tegenover?

  • Iedereen die deelneemt als wegkapitein / MTB begeleider krijgt van ons een exclusief wegkapitein of MTB begeleider shirt die specifiek bedoeld is voor de clubavonden
  • We bieden je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de cursus voor wegkapiteins / MTB begeleiders onder begeleiding van een ervaren instructeur. Deze cursussen zullen we weer aan gaan bieden op het moment dat we weer bij elkaar mogen komen