Start Bike by Night

Vanaf dinsdag 18 januari willen we weer starten met Bike by Night. We mogen weer in groepen buiten sporten. Ook hebben we weer een aantal fanatieke wegkapiteins gevonden die voor willen fietsen. Super! Voorheen kon je je aanmelden middels de Bike by Night link. Vanaf dit jaar willen we gebruik maken van de nieuwe app ‘Cyql’ en zal de BBN link niet meer gebruikt gaan worden. Hieronder zal ik kort uitleggen hoe de Cyql app geïnstalleerd kan worden. Tevens zal ik uitleggen hoe je je dan kan aanmelden voor een rit.

Cyql app

Als fietsvereniging willen we de komende tijd gaan starten met deze nieuwe app. De app is ontwikkeld in samenwerking met de NTFU en speciaal bedoeld voor fietsverenigingen en hun leden. Je kan de Cyql app eenvoudig downloaden via de Apple Appstore of Google Play. Als lid van FGS is er een activatiecode die gebruikt kan worden om toegang te krijgen tot onze club omgeving.

Deze activatiecode is D2EQGWXV.

Aanmelden BBN

Als de app is gedownload zie je de aankomende ritten en kan je eenvoudig jezelf aanmelden voor een rit middels een ‘ik doe mee’ schuifje. Ook kan je zien wie er allemaal mee fietsen. Tot slot zal er per rit bij staan wie de wegkapitein is.
Binnenkort zullen we meer info geven over de Cyql app maar voel je vrij om zelf alvast je eigen rit aan te maken en te posten.

Een sportief jaar toegewenst vanuit de Technische commissie.