Webinar (sport)voeding door Henk-Jan Koershuis

Op woensdag 27 januari om 19.00uur verzorgt voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis van SportvoedingWebshop.com en De Beste Verliezer een interessante lezing/ webinar voor onze club. Voor onze club gaat sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis tijdens deze avond een deel van zijn succesvolle Masterclass De Beste Verliezer met ons delen. Henk-Jan neemt ons mee in de wereld van sportvoeding én basisvoeding. Zoals hij zelf zegt: “Zonder goede basisvoeding is het gebruik van sportvoeding waardeloos. Eerst de basisvoeding op orde, dan de rest”. Tijdens het webinar spreekt Henk-Jan 50% over sportvoeding en 50% over basisvoeding. Dé gouden combi.

  • De webinar (lezing) is online via Zoom
  • Meld je vooraf aan via deze link
  • Na registratie/ aanmelden, ontvang je een bevestiging via email
  • De duur van de webinar is ca. 1,5 uur

Op gebied van voeding valt nog veel winst te behalen. Of het nou beter presteren is op de bike of als het gaat om een gezonde basis. Juist gebruik van sportvoeding is pas zinvol in de ogen van de sportvoeding specialist als de basis op orde is. Ruim 50% van de mensen heeft overgewicht in Nederland. Een nog groter percentage heeft ziekelijk hoge bloedsuikerspiegels meermaals per dag. Met allerlei gevolgen van dien voor de gezondheid op de lange termijn.

OPTIMAAL PRESTEREN EN 90 JAAR WORDEN #DBV90
Wil je gezonder leven? Beter presteren op de bike? Gewicht verliezen? Maar wil je in ieder geval aanwezig zijn? Dan is dit je kans. Henk-Jan zal op deze avond jou meenemen in de wereld van sportvoeding en basisvoeding. Hij deelt zijn Gouden Boodschap. Geen commerciële praat. Een verhaal dat ons allemaal aangaat. Als geen ander neemt Henk-Jan je op energieke wijze mee in de wereld van (sport)voeding, energie en (on)gezondheid.

Mocht je meer willen weten over Henk-Jan Koershuis;