Fietsgroep Stappenbelt App

Voor de communicatie binnen de club maken we gebruik van een eigen app. De App kun je in de Google Playstore en Apple App store vinden onder “Stappenbelt” en is gemaakt door AppBakkers BV.

Na het installeren van de app moet je eenmalig inloggen met het emailadres wat bij onze ledenadministratie bekend is en het wachtwoord dat je als lid ontvangt/ hebt ontvangen na inschrijving. Via onze website is ook mogelijk om je wachtwoord te wijzigen in een makkelijker te onthouden wachtwoord, klik hiervoor op deze link. Deze link kun je ook gebruiken als je je wachtwoord kwijt bent of de mail met daarin het wachtwoord niet hebt ontvangen/ terug kunt vinden.

Na het inloggen zie je het openingsscherm met 6 icoontjes;

nieuws

Hier vind je het laatste nieuws vanuit de club, aankondigingen van nieuwe activiteiten en leuke sfeerverslagen van FGS activiteiten.

evenementen

Hier vind je alle evenementen, clubritten etc. Je kunt op het evenement klikken voor meer info over tijden, locaties, gpx bestanden en je kunt je voor een evenement aanmelden. Ook zie je wie zich nog meer heeft aangemeld.

website

Dit is een koppeling naar onze website waar je al onze info kunt vinden. Via “Login” kun je met dezelfde inloggegevens je gegevens aanpassen.

leden

Hier vind je alle groepen en leden. Via de login op onze website kun je aangeven in welke groep(en) je wilt zitten. Standaard zit je in de groepen “Algemeen”, “Race” en “MTB”. Mis je een groep; laat het ons dan weten.

forum

Voor communicatie naar en tussen de leden is er het forum. Iedereen kan hier oproepjes doen voor bijvoorbeeld een fietstocht of foto’s delen van een FGS activiteit. Je kunt hier zelf aangeven voor welke groep je forum bericht bedoeld is.

profiel

Hier kun je je profiel eenvoudig aanpassen of wijzigen.

De app is samen met de website leidend voor onze club. Alle andere (sociale) media zoals de verschillende whatsapp groepen en in zeker mate Facebook wordt hierdoor vervangen. Download de app dus vooral en blijf op de hoogte wat er allemaal speelt en te doen is binnen de club.

Heb je vragen over het gebruik van de app mail dan naar communicatie@fietsgroepstappenbelt.nl