MTB

Geïnteresseerd in de MTB-afdeling van Fietsgroep Stappenbelt?


Hier tref je algemene informatie over de MTB-groep en haar activiteiten. Fietsgroep Stappenbelt richt zich op de sportieve racefietsers en mountainbikers. Daarbij is er voor de fietsers volop ruimte voor vrijheid. Alle activiteiten worden gereden vanuit het principe ‘samen uit, samen thuis’. Hierdoor vormen de leden van Fietsgroep Stappenbelt een hechte groep.

Programma

In hoofdlijnen rijden we elke zondag een trainingsrit. We vertrekken om 09.00 uur bij Stappenbelt Zwolle, Betje Wolffstraat 1A. De duur van de trainingen bedraagt ongeveer 3 uur. We rijden in verschillende groepen, elk met een eigen niveau. Van mei tot en met augustus rijden we ook op woensdagavond. Alle vaste trainingen vind je ook op de kalender.

Naast de vaste trainingen kent de MTB-groep ook een activiteitenkalender. Deze vind je onder de kop ‘Activiteiten’. De activiteiten vervangen de vaste trainingsritten.

Ondersteuning

Elke fietser die voor de eerste of tweede keer met de MTB-groep rijdt krijgt, indien gewenst, een eigen begeleider. Deze begeleider is een ervaren mountainbiker binnen de groep die tips en ondersteuning geeft. Daarnaast zorgt de begeleider ervoor dat de nieuwe fietser op zijn/haar eigen niveau kan fietsen en zich, mede hierdoor, sneller ‘thuis’ voelt binnen de groep.

Ben je geïnteresseerd en heb je meer vragen? Neem dan contact op met info@fietsgroepstappenbelt.nl