Lid worden

Voordat je bij ons lid wordt mag je 2 keer met ons meefietsen om de sfeer te proeven.

LID WORDEN

Enthousiast geworden, schrijf je dan snel in

CONTRIBUTIE

Lidmaatschap kost slechts € 55,- per jaar. Als gezinslid (2de lid op zelfde woonadres) betaal je € 41,- per jaar. Ben je al lid van de NTFU (zelf of via een andere vereniging) dan betaal je als dubbellid € 23,-.  Daarnaast zijn de eenmalige inschrijfkosten € 10,-.

Met het lid worden van Fietsgroep Stappenbelt verklaar je tijdens clubactiviteiten de club kleding te dragen. Voor de afspraken omtrent de kleding en bestelling zie het item. Daarnaast verklaar je bereidheid om te ondersteunen bij het organiseren van activiteiten wanneer daar om gevraagd wordt. We zien je graag binnenkort op een van onze tochten.

Het lidmaatschap heeft de volgende voordelen:

  • Je bent aangesloten bij de NTFU. Daardoor heeft u jaarlijks het Toerfietsevenementenprogramma (TEP) gratis (winkelwaarde €14,95) en zes keer per jaar het informatieve FietsSport magazine (winkelwaarde € 15,95).
  • Je vindt in het TEP informatie over vele soorten tochten: toertochten, vrijetijdstochten, fietsmeerdaagsen, sterritten etc., afstanden van 20 tot 600 km per dag, datums, starttijden en vertrekpunten. In totaal zijn er in het TEP jaarlijks meer dan vierduizend tochten opgenomen. Een enorm aanbod dus, waaruit iedereen een meervoudige keuze kan maken.
  • Bovendien ontvang je een Toerfietskaart (TFK), de NTFU-pas. Met deze pas toon je waar nodig uw lidmaatschap van de vereniging en krijg je korting op het inschrijfgeld bij toertochten van bij de NTFU aangesloten verenigingen (hoogte van de korting hangt van organisatie af) en kun je gebruik maken van Scan & Go tijdens toertochten, dus snel inschrijven en starten. Jouw materiaal is tijdens fietstochten automatisch verzekerd tot een bepaald bedrag. Nadere informatie hierover vind je op www.ntfu.nl.
  •  Je krijgt als lid de onbetaalbare adviezen en hulp van clubgenoten. Bovendien leer je snel en gemakkelijk nieuwe trainingspartners en prachtige routes in Zwolle en wijde omgeving kennen.
  • Je kunt tegen lage prijzen de speciale Fietsgroep Stappenbelt fietskleding kopen.

MINIMUM LEEFTIJD

Onze vereniging kent voor lidmaatschap een minimum leeftijd van 16 jaar. Omdat wij geen specifieke begeleiding aan jongeren kunnen bieden, vinden wij het onverantwoord om fietsers onder de 16 jaar mee te laten rijden.

PERSOONLIJKE GEGEVENS WIJZIGEN

Geef wijzigingen zo snel mogelijk door aan onze ledenadministrateur zodat onze ledenadministratie correct blijft. Dit kun je door de wijziging te mailen naar ledenadministrateur@fietsgroepstappenbelt.nl. Vergeet daarbij niet je NTFU nummer te vermelden zodat we zeker weten bij wie de wijziging hoort.

OPZEGGEN

Jammer!
Stuur je opzegging onder vermelding van het NTFU-nummer van je pasje naar ledenadministrateur@fietsgroepstappenbelt.nl of naar onderstaand adres. Opzeggen dient voor 1 december te geschieden. Opzeggingen die na deze datum worden ontvangen kunnen niet meer verwerkt worden. Dit is gekoppeld aan onze afdracht aan de NTFU, het is dus geen onwil. Graag horen wij je reden van opzegging zodat wij wellicht van je opzegging kunnen leren.

Fietsgroep Stappenbelt Zwolle
t.a.v. ledenadministratie
Betje Wolffstraat 1a
8023 BT Zwolle