Cycle XL

Beste fietsliefhebbers,

Het is weer zover! We mogen weer de zaal in om te spinnen in de vorm van CycleXL. Dit jaar in een iets andere vorm. De plaats is niet meer bij de Squash maar zal bij de Profit Gym aan de Geert Grotestraat zijn. Even wennen. We zullen dan weer in ouderwetse condities kunnen trainen qua temperatuur. In deze ruimte zijn 18 fietsen beschikbaar.

Om deel te nemen kun je een abonnement afsluiten voor een bepaalde periode, de diverse mogelijkheden zijn in 3 abonnementen (all-in) gegoten, te weten:

  • Halfjaar abonnement + 1 maand gratis voor €33,58 per maand
  • Jaar abonnement + 1 maand gratis voor €29,25 per maand
  • Tweejaar abonnement + 2 maanden gratis voor €24,92 per maand

Inschrijfgeld is €25,- + €5 borg voor de pas.

Voor alle abonnementen geld dat je in alle vestigingen van Profit Gym gebruik kunt maken van de faciliteiten. Echter het spinnen van FGS vindt plaats in de vestiging aan de Geert Grotestraat.

Indien je na de contractduur willen stoppen, dien je een uitschrijfformulier te tekenen. Als je vervolgens na de zomer weer terug wilt, adviseer Profit Gym een pauzering. Die kan via Lotte Tuinstra van Profit Gym worden aangevraagd.

De lessen zijn, vooralsnog, op Woensdag en donderdag van 20:00uur tot 21:15uur. Je kan middels een herhaaldelijke reservering de plek behouden. Indien je een no-show hebt, zal deze herhaaldelijke reservering er automatisch uitgehaald worden. Je kan zelf via de app afmelden en anders mag je bellen naar de club. De herhaling kun je vervolgens zelf weer activeren indien wenselijk.

De eerste les zal op woensdag 5 oktober zijn. Je kan vanaf 29 september een plek reserveren.

Met sportieve groet,

Paul en Ed