MTB buitenlandreis

Ook dit jaar wordt er een MTB trip naar de Zwitserse Alpen georganiseerd. Wil je graag eens tussen de Alpentoppen toeren op de MTB? Grijp dan je kans, voor iedere type rijder zijn er mogelijkheden. Zie de bijlage voor uitgebreide informatie. 

Lees de reactie van Jeroen Bokhorst na afloop van de trip van afgelopen jaar:

"Wat nou als je alleen maar aan mountainbiken hoeft te denken. Samen met je matties op je fiets de bergen beklimmen om vervolgens naar beneden te stuiteren. 3-4 dagen lang onder begeleiding van een uitermate goede gids op je eigen niveau rijden in de bergen rondom Verbier. Alleen dat, en dat verder alles voor je is geregeld. Voortreffelijk eten; uitgebreid ontbijt, fantastisch lekkere lunch en het 3-gangendiner dat niet onder doet voor een volwaardig restaurant. Of de pizza's gebakken in de steenoven door Erik. Zeer prettige 2-persoons slaapkamer met eigen toilet en douche. Voldoende ruimte in het chalet met hedendaagse inrichting.

Geweldig toch!

Nou dat heb ik dus  vorig jaar meegemaakt tijdens onze buitenlandreis naar twee super gastvrije mensen Erik en Jessica van MTB Verbier. En als je denkt hoe kan ik mee, dan heb je geluk want Steven Jans zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen".

Enthousiast geworden? Geef je dan op via het opgaveformulier.

Groet, André en Steven