Voorinschrijving clubweekend geopend!

Volgend jaar hopen we weer met een gezellige groep Stapppenbelters op clubweekend te gaan in het weekend van 15 t/m 17 mei. Deze data vallen precies in een weekend waarin er geen feestdagen zijn. We blijven binnen de landsgrenzen, maar wel op een plek die populair is bij iedere fietsliefhebber: Zuid-Limburg. Om precies te zijn in Valkenburg, vlakbij de Cauberg. De racers kunnen zich hier uitleven op de bekende heuvels uit de Amstel Gold Race en voor de MTB’ers zijn er mooie offroad routes.

We hebben met Hotel 2000 een accommodatie gevonden die uitstekend geschikt is voor fietsers. Nette hotelkamers en een afgesloten ruimte voor de fietsen. Op zondag hebben we na het fietsen nog de mogelijkheid om op te frissen. Er is plek voor maximaal 40 personen. We hebben een optie genomen die geldig blijft tot eind januari. Om de reservering definitief te kunnen maken, hopen we dus medio januari te weten hoeveel leden er meegaan. De kosten bedragen +/- EUR 150,- per persoon. Dit is inclusief:

  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt, 1x diner en 1x barbecue
  • Een gezamenlijk drankje op vrijdag en zaterdagavond
  • Afgesloten fietsgarage
  • Verschillende routes voor zowel MTB als race
  • Opfrismogelijkheid op zondag
  • Gezelligheid en veel fietsplezier

Lunch, drinken, fietsonderhoud, persoonlijke reisverzekering en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. De organisatie probeert (tegen bijbetaling) ook een clinic voor de MTB’ers te organiseren.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan aan voor de voorinschrijving. Je bent ingeschreven als er uiterlijk op 1 januari 2020 EUR 100,- p.p. is bijgeschreven op rekeningnummer NL45RABO0130391786 t.n.v. Fietsgroep Stappenbelt Zwolle o.v.v. Fietsweekend 2020 + je voor- en achternaam. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst: Hoe eerder je het bedrag overmaakt, hoe groter de kans dat je bij de eerste 40 zit.

Net zoals de voorgaande jaren is restitutie, voor het geval je niet meer mee wil of kan, niet mogelijk. Met alle voorinschrijvingen die vòòr 6 januari 2020 binnen zijn, gaan we aan de slag. We leggen dan het definitieve aantal kamers vast. De eerste 40 aanmeldingen kunnen gegarandeerd mee. Ben je niet vooraf ingeschreven of zit je niet bij de eerste 40 aanmeldingen, dan kunnen we helaas niet garanderen dat je mee kunt.

Dus; schrijf je snel in en zorg dat je erbij bent! Na 6 januari krijgen alle mensen die ingeschreven zijn een uitnodiging voor de informatieavond. Deze wordt in februari georganiseerd. Hier ontmoet je iedereen die meegaat en krijg je meer informatie over de accommodatie, routes en de logistiek. Op de ALV houden we ook een korte presentatie over het fietsweekend. 

We zijn nog op zoek naar een derde lid die wil helpen bij organisatie. Lijkt je dit leuk? Meld je dan bij onderstaande personen en/of Jeroen Bokhorst.

Het organisatie comité

Marcel Brondijk en Giuseppe Rigano